Bambus Underbukser

Bambus Underbukser

Viser 701–733 af 733 resultater

Bambus underbukser med masser af komfort

Har ud overvejet at skifte de sædvanlige underbukser i bomuld ud med et par i bambus? Hvis ikke, så bør du overveje det nu. Selv om det måske ikke lyder sådan, så er bambus rent faktisk det perfekte materiale til alt tøj, der sidder helt tæt på huden. Det gælder ikke mindst underbukserne, hvor komfort er et af de vigtigste parametre. Lyder det værd at overveje, så finder du et stort udvalg af bambus underbukser til mænd i alle aldre her hos os. Vi kan præsentere et bredt sortiment fra en række af de største undertøjsbrands netop nu. Og tilmed til en ganske fornuftig pris! 

Hvorfor vælge bambus underbukser frem for bomuld?

Langt de fleste underbukser i dag bliver fremstillet af bomuld. Det skyldes ikke mindst at netop bomuld er et relativt billigt materiale, men desværre kan kvaliteten være meget svingende og dermed kan pasform og holdbarhed blive dårlig efter blot kort tids brug og ganske få vaske. Blandt andet derfor er bambus begyndt at snige sig ind i vores undertøjsskuffer og -skabe. Og det er ikke uden grund! For bambus er et væsentligt mere holdbart materiale end for eksempel bomuld, og da det samtidig også er både blødere og dermed også mere komfortabelt at have på kroppen, er det i løbet af blot få år blevet en stor konkurrent til det tidligere så populære bomuldsundertøj.

Bambus underbukser i alle faconer

Hvad enten du foretrækker et par behagelige, løse boxershorts, de lidt mere stramme tights eller du sværger til de gode gamle trusser med eller uden gylp, så har vi dem på lager. I bambus, naturligvis! Og vi har både bambus underbukser til unge og ældre herrer i alle størrelser. Derudover fører vi nogle af de mest attraktive mærker indenfor herreundertøj. Fra helt klassiske JBS til de fremadstormende mærker som Resteröds, JBS, Lindbergh og ikke mindst Boody, der lale er kendt for at levere tøj i en god og holdbar kvalitet, der er som skabt til at blive brugt igen og igen uden at miste sin elasticitet og facon.

Bæredygtige bambus underbukser

Ud over at vi ønsker at sikre dig en større komfort ved at tilbyde bambus underbukser, der er væsentligt mere behagelige at have på end traditionelle bomulds trusser, så vil vi også gerne sikre miljøet omkring os. Dels er bambus et væsentligt mere miljørigtigt materiale end bomuld, dels har vi specifikt udvalgt vores produkter fra mærker som blandt andet Resteröds og JBS, der har fokus på bæredygtighed. Helt konkret betyder det, at produkterne fremstilles miljøvenligt i bæredygtige materialer, samt at du også kan finde FSC-certificerede bambus underbukser hos os.

Bambus underbukser i alle farver

Alle de underbukser vi kan tilbyde her på siden, er fremstillet i bambus. Og har man først prøvet dem, så er det meget svært at gå i andet. Et er komforten. Et andet er, at dette bambusmateriale både er åndbart, antibakterielt og svedtransporterende. Fordele der næsten taler for sig selv. Har du endnu ikke prøvet et par bambus underbukser, hvorfor så ikke gøre det nu? Du kan vælge mellem en række designs og farver eller mønstre. Med eller uden tydeligt logo i linningen, og i pakker med helt op til 10 par.